Армен и Едмонд Назарян подаряват 1000 едномесечни карти за Pulse

...
Армен и Едмонд Назарян подаряват 1000 едномесечни карти за Pulse
Коментари Харесай

Pulse Fitness и шампионите Назарян с кампания срещу обездвижването

Армен и Едмонд Назарян подаряват 1000 едномесечни карти за Pulse Fitness & Spa! Двамата първенци и начин на живот верига номер 1 се сплотяват против обездвижването!
Армен Назарян, Едмонд Назарян и Pulse Fitness & Spa Ви канят да се възползвате от неповторима опция. Само до 15.10 може да получите изцяло безвъзмездна едномесечна карта за фитнес, спа и групови занимания в Pulse Fitness & Spa.

От предлагането могат да се възползват първите 1000 души, които се записват на специфична страница, налична на.

Двамата първенци са твърдо решени да стимулират повече българи да стартират да спортуват като те самите са постоянни гости на клубовете Pulse Fitness & Spa и са удивени от изискванията. Активният метод на живот има потвърден положителен резултат върху здравето.

Няма по-подходящо време да се погрижим за себе си, а какъв по-добър старт от изцяло безвъзмезден месец в Pulse Fitness & Spa!

Какво получавате? Целодневен достъп до всички Pulse Fitness & Spa обекти в съответния град, опция да посещавате десетки групови занимания седмично, да упражнявате с първокласно фитнес съоръжение и да релаксирате в спа зоните на клубовете.

Картите подарък важат за градовете София и Пловдив като от тях не могат да се възползват хора с интензивно клубно участие във веригата.

Крайният период за кандидатстване е 15.10, само че заради огромният интерес Ви съветваме да се регистрирате допустимо най-скоро.!

Източник:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР