Аржентина похода си към първата световна титла свед 1986 година,

...
Аржентина похода си към първата световна титла свед 1986 година,
Коментари Харесай

Меси вкара, изпревари Марадона и прати Аржентина на четвъртф...

Аржентина похода си към първата международна купа свед 1986 година, побеждавайки с 2:1 Австралия- Така след няколко дни " гаучосите " ще спорят с Нидерландия за място на полуфинала.

Тимът на Лионел Скалони още веднъж изигра много удобен дуел, без да свети изключително, само че стигна до успеха с помощта на следващото попадение на Лионел Меси (35) и гол на Хулиан Алварес (57), пристигнал след груба неточност на вратаря на " кенгурата ".

Този дуел по-скоро ще се запомни с няколко достижения, който огромната звезда на " албиселесте " записа. Това бе мач №1000 в кариерата на Меси, като в него той означи първия ги гол в елиминации на международни шампионати и в същото време изпревари именития Диего Марадона по попадения за Аржентина на международни футболни финали.

Отборът на Австралия не направи нищо изключително запаметяващо се в този дуел, само че въпреки всичко стигна до влиятелен гол в 77-ата минута, когато Крейг Гуудиун понижи резултата с огромна доза шанс. Рикошетът в тялото на Енцо Фернандес бе забележителен и след това попадението даже без записано и като автогол. 

 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР