Аржентина направи нова грешна стъпка в груповата фаза на квалификациите

...
Аржентина направи нова грешна стъпка в груповата фаза на квалификациите
Коментари Харесай

Нова грешна стъпка за Аржентина в квалификациите за световното

Аржентина направи нова неверна стъпка в груповата фаза на квалификациите за международното състезание в Русия през 2018 година " Гаучосите " позволиха тъждество 1:1 с последния в класирането Венецуела, като даже не съумяха сами да отбележат попадение, а точката в актива им пристигна след автогол.

Лео Меси, Анхел ди Мария, Мауро Икарди и Пауло Дибала бяха изцяло безлични против запалянковците от Венецуела, които поведоха в резултата с гол на Джон Мурийо в 50-ата минута след чудесна контраофанзива.

Четири минути по-късно резервата Маркос Акуня проби по лявото крило и прати топката в дребното наказателно поле, където бранителят на гостите Ралф Фелчър не се ориентира по най-хубавия метод и си вкара автогол.

След кошмарното тъждество с Венецуела Аржентина заема петата позиция в зона " Южна Америка ", която праща на бараж против Нова Зеландия. Лионел Меси и съотборниците му имат 24 точки, с колкото е и съставът на Перу, който победи Еквадор с 2:1 като посетител и излезе четвърти поради множеството си маркирани голове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР