Арина Сабаленка дълго време се намираше в подножието на върха

...
Арина Сабаленка дълго време се намираше в подножието на върха
Коментари Харесай

Няма ли още вино тук? - Най-веселата пресконференция на шампионката Сабаленка

Арина Сабаленка дълго време се намираше в подножието на върха и години наред малко не ѝ доближаваше да направи решителната крачка към огромните титли. Това обаче се промени на тазгодишния Аустрелиън Оупън, където беларуската тенисистка съумя да разгърне целия си капацитет и да завоюва своята дебютна купа. Тя доближи до финала без нито един изгубен сет, само че там я очакваше шампионката от Уимбълдън Елена Рибакина, която оказа сериозна опозиция и даже завоюва откриващата част, преди международната №5 да поеме нещата в свои ръце и да осъществи поврат.

По време на церемонията по награждаването Сабаленка не съумя да скрие своите страсти, а празненствата за нея продължиха и на последвалата шампионка конференция, където показва своето възприятие за комизъм. Там беларуската бе посрещната с чаша бяло вино, на което очевидно се наслаждения и даже шеговито попита дали няма останало още.

" Благодаря ви доста! Доста е положително ", сподели с усмивка шампионката след първата глътка. " Бях видяла, че има още няколко чаши вино в близост. Да не би да ги няма към този момент, не е ли останало повече? Със сигурност ще бъде доста радостна конференция, нали по този начин? Вероятно ви се желае да изпия цялата чаша ", продължи в шеговит дух беларуската, обръщайки се към присъстващите публицисти.

Aryna Sabalenka wants ALL the wine glasses in the Australian Open Press Conference room to celebrate her victory
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР