Ариа, която до преди няколко години беше известна като плеймейтката

...
Ариа, която до преди няколко години беше известна като плеймейтката
Коментари Харесай

Някоя си певица Ариа се скъса да се хвали, че Божинов я сваля! Божигол обаче го няма в този филм и не знае за заварката!

Ариа, която до преди няколко години беше известна като плеймейтката Мария Цветкова се хвалила наляво и надясно, че Божинов е вманиачен по нея и я смъква. А то какво се оказа?

Божинката, който е неприкрит почитател на попфолка и неговите изпълнителки просто похвали някогашната на Динев за новата й ария, като написа в профила й: " Топ! Феноменална! Перфектна! ".

И по този начин Марийчето взема решение да притегли вниманието върху себе си и да пусне слуха, че на-видите ли, Божинов ме смъква и е вманиачен по мен.

Явно Ариа е захласната от мисълта да се навре в леглото на Божинов от много време. Според мълвата след раздялата си с Динко Динев Ариа, която тогава към момента се подвизава като Мария, се пробва да се метне в обятията на Божинката. Това става в извънредно несъответствуващ миг, когато футболистът става татко за повторно от тогавашната си брачна половинка Николета Лозанова. Желанието за флирт от страна на Ариа не се нрави на Валери и той я отразява.

Мария е известна с разкрепостеното си театрално държание. Тя не един път е изтипосвана от почитатели в скандални пози по време на присъединяване. Наскоро в мрежата се появиха фрагменти, на които изпълнителката симулира по какъв начин прави секс с мускулест юначага в известна дискотека.

Други фотоси демонстрираха по какъв начин се е качила на раменете на клиент и го кара да я разхожда из клуба.

Точно тези изцепки са обединили притежатели на нощни заведения, които са взели решение да не канят певицата.

Цветкова стана известна, когато е едвам на 18 година През 2008 година тя печели състезанието " Мис Плеймейт " и няколко месеца по-късно стана дамата в живота на Динко Динев, който по това време е женен. След като се разведе и заживя с Мария, тя му роди наследник. Скоро по-късно се разделят. Ариа се мести в София дружно с детето и издръжката от Динев. Името на изписаната хубавица е свързвано и с Павел, сегашния мъж на Преслава и някогашен на русата Златка. Аферата им е къса. След раздялата им певицата намира разтуха със Стайко Стайков, наследник на предприемача Миню Стайков.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР