АрхивКогато са отменени официалните тържества, няма как да престъпваш препоръките

...
АрхивКогато са отменени официалните тържества, няма как да престъпваш препоръките
Коментари Харесай

Караянчева: Нека да загърбим егоизма си и да гледаме напред

 Архив
" Когато са анулирани формалните тържества, няма по какъв начин да престъпваш рекомендациите на основния държавен здравен контрольор. Аз през днешния ден тук съм като жител, дружно с сътрудници и другари. Не е значимо да четем помпозни речи, не е нужно да си вършим напук. Идвайки тук, ние прекланяме глава пред подвига на героите ", добави тя. 

Караянчева напомни, че събитието на Шипка е под патронажа на ръководителя на Народното събрание.

" Президентът има своите събития в София. В неговото идване няма неприятно. Всеки има право, всеки български жител има право да пристигна, то е обвързване даже в днешния ден ", уточни тя.

Относно пандемията Караянчева разяснява пред Нова тв, че страната е зад жителите. 

" Септември беше най-лесно държавното управление да хвърли оставка и да завърши с Народното събрание. Заради всички тези събития обаче, които предстояха, ние загърбихме политическия ПР и останахме, с цел да оказваме помощ на жителите ", сподели още тя. 

Председателят на Народното събрание прикани жителите за самообладание към имунизациите, да се пазят, да носят маски, тъй като оставало още малко.

" Юни - юли месец нещата малко ще се подобрят. Ваксините свършиха не по наша виновност ", уточни Караянчева, като регистрира, че всеки ден се ваксинират към 20 000 души.

Тя беше безапелационна, че около имунизациите и ковид не би трябвало да се прави политика.

" Нека политиците да си затворят устата по тази тематика. Нека да оказват помощ, а не да пречат. Нека това не е тематика на изборите тази година ", добави ръководителят на Народно събрание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР