Арестуваният в Украйна Евелин Банев няма да бъде екстрадиран в

...
Арестуваният в Украйна Евелин Банев няма да бъде екстрадиран в
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Евелин Банев - Брендо

Арестуваният в Украйна Евелин Банев няма да бъде екстрадиран в България. Осъденият в 3 страни наркотрафикант беше задържан на 6 септември в Украйна в обвиняване за произвеждане на марихуана при зрелищна акция на украинските специфични елементи.

Последваха претенции от България и Румъния той да бъде екстрадиран, с цел да излежи присъдите си надлежно за пране на пари и трафик на кокаин. Отделно от това Банев има присъда от 20 години за трафик на кокаин и в Италия в интервенция " кокаинови крале ". На делото в Киев обаче е станало ясно, че Евелин Банев е станал украински жител още през 2015 година

Съдебната експертиза е открила, че документите и постановлението за издаване на украинско поданство са годни. Според законите на Украйна като подобен той не може да бъде екстрадиран. Поради тази причина киевският съд е освободил от ареста някогашния герой. Така Банев е получил още веднъж свободата си в навечерието на своята 57-годишнина.

Арестуваният в Украйна Евелин Банев няма да бъде екстрадиран в България. Осъденият в 3 страни наркотрафикант беше задържан на 6 септември в Украйна в обвиняване за произвеждане на марихуана при зрелищна акция на украинските специфични елементи.Последваха претенции от България и Румъния той да бъде екстрадиран, с цел да излежи присъдите си надлежно за пране на пари и трафик на кокаин. Отделно от това Банев има присъда от 20 години за трафик на кокаин и в Италия в интервенция " кокаинови крале ". На делото в Киев обаче е станало ясно, че Евелин Банев е станал украински жител още през 2015 година
Благодарим ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР