Арестуваният наскоро за побой Христиан Гущеров и плеймейтката Светлана Василева,

...
Арестуваният наскоро за побой Христиан Гущеров и плеймейтката Светлана Василева,
Коментари Харесай

Гущеров и Светлана направиха таен и евтин годеж

Арестуваният неотдавна за побой Христиан Гущеров и плеймейтката Светлана Василева, известна в светското пространство като Гонзовица си спретнаха скришен годеж, оповестява "Телеграф ".

По проект събитието трябваше да бъде помпозно. На него се очакваше да участват 80 посетители плюс посетител реализатори, нещо като мини женитба. Вестник Телеграф обаче разкрива, че годежът е минал извънредно непретенциозно.

Причината да не създадат огромно празненство бил бащата на младоженеца - Добромир Гущеров, който бил безапелационен, че в случай че синът му вземе Светлана за жена, ще го лиши от всевъзможни финансови облаги.

Именно това е повода, Гущеров-младши и Светлана да създадат скришен годеж, с вярата бъдещият свекър да не разбере. Гощавката се е състояла в Правец, като вместо в началото оповестената дата - 28 януари, събитието се е случило на 27-ми вечерта. Промяна е имало освен в датата, само че и в мястото. На скромната вечеринка са били общо 10-15 индивида.

До Гущеров била майка му. Родителите на Светлана също участвали. Единственият изчезнал от гощавката се оказал Добромир Гущеров, който както към този момент стана ясно е твърдо срещу втората женитба на сина си. Част от в началото поканените посетители също участвали на събитието.

Фактът, че е нежелана от свекър си несъмнено вгорчил празника на Светлана. В последните дни, единственото, което я зарадвало бил джипът - подарък, само че и той се оказал не на нейно име и на лизинг. Близки до семейство Гущерови пък били безапелационни, че до женитба сред двамата няма да се стигне.

Екип на вестника потърсил Василева за коментар, само че тя не вдигнала телефона си. Мобилният на Христиан Гущеров бил вдигнат от негов другар, който декларирал, че ще му съобщи, само че до привършване на публицистичния брой, предприемачът не върнал позвъняване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР