Арестуваха Венцислав Ангелов, по прякор Венци Чикагото, след вчерашното насилие

...
Арестуваха Венцислав Ангелов, по прякор Венци Чикагото, след вчерашното насилие
Коментари Харесай

Чикагото се оправда за побоя над лекаря

Арестуваха Венцислав Ангелов, по прякор Венци Чикагото, след вчерашното принуждение над доктор в Русенско. На живо в обществените мрежи се излъчи видео, в което се вижда, че той нахлува в кабинета на доктор в с. Ново село и след спор поради сложена ваксина на трето лице се стига до разпра. Пред Нова телевизия Ангелов твърди, че лекарят го е нападнал пръв. Обясни, че неговото държание не било провокация. Не отхвърли обаче, че е влезнал в кабинета с шест телефона, с които да снима. Пострадалият доктор обаче отхвърля да е упражнил физическо принуждение.

„ Попитах ги за какво нямат, според европейските условия, център, който слага имунизация. Защо я няма късата характерност на всички артикули, наречени ваксини, извън на табла, с цел да могат хората да ги четат. След това той към този момент ме удари през телефоните и ми счупи носа. Аз оставих телефоните и тогава към този момент виждате какво се случва. Не го душа. Той продължава да ме постанова, ние тръгваме към вратата, той се спъва и пада, аз го пипвам, продължава да ме постанова. Смъквам го на земята, продължава да ме удря. Аз му споделям да спре. Когато се спря, аз не съм го докосвал. Хванах го за гушата, с цел да спре”, изяснява Ангелов.
Той уточни, че следите от кръв, които се виждат на клипа, са негови: „ Моя е кръвта, кръвта е моя”. Ангелов самичък се обадил на полицията. „ Дойдоха от сектора в Червена вода, 5 или 6 служителя на реда, които ми взеха персоналната карта. Говориха с доктора, приказваха с здравната сестра, отидохме в кметството - къси пояснения, защото желая да дам съответни пояснения в разследването”, описа той.

Венцислав Ангелов носи прякора Чикагото от началото на демокрацията. В Русе той беше притежател на стриптийз бар с име „ Чикаго”. По-късно получава няколко обвинявания за интернационален наркотрафик, излежава и една присъда в България. През 2013 година взема решение да влезе в политиката и се кандидатира за президент, за народен представител и на локалните избори в Русе.

Пред Нова телевизия доктор Ивайло Иванов уточни, че към този момент, по съвет на юриста си, се въздържа да разяснява случая пред камера. Беше безапелационен, че не е удрял никого, а е бил блъскан в стената, когато е поканил Ангелов и съпътстващата го жена да изоставен кабинета му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР