Арест на трима младежи, качили се екстремно селфи на паметника

...
Арест на трима младежи, качили се екстремно селфи на паметника
Коментари Харесай

Трима младежи арестувани в Шумен заради селфи СНИМКИ

Арест на трима младежи, качили се рисково селфи на паметника „ Създатели на българската страна “ в Шумен. От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че у единия от тях – на 23 години- са били открити и конфискувани наркотични субстанции.

Сигнал за катерещите се по бетонните форми младежи е получен в 15 часа в дежурната част на РУ- Шумен. На място са ориентирани два полицейски екипа. След идване униформените заварили на място 24-годишен шуменец. Казал им, че е слязъл откакто видял, че идват. Отрекъл с него да има други.

На място пристигнали чиновници на бранш „ Специални тактически дейности “ към регионалната дирекция. Установили, че на към 60 метра височина на тясно пространство стоят още двама младежи. При спомагателна инспекция станало ясно, че в портфейла на единия от тях има семена кафяво-зелени на цвят и пликче с към грам суха тревиста маса, по думите му - „ марихуана “.

Другите двама шуменци на 23 и 24 години са арестувани за период до 24 часа в РУ- Шумен за това, че с дейностите си са рискови за себе си.
Органите на реда насочиха зов още веднъж към всички младежи, които търсят адреналин при опит да създадат и разгласяват в обществените мрежи мечтаната фотография да не рискуват с непремерени дейности.

Животът и здравето са доста по-важни от фотосите на търсачите на мощни чувства от рискови места, поради които подхващат разнообразни опасности поради лайкове в обществените мрежи. Бъдете виновни и не търсете метод да притегляте внимание към себе си по този метод, молят служителите на реда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР