Ардапроведе официалното си занимание преди среща реванш от Лига на

Ардапроведе официалното си занимание преди среща реванш от Лига на ...

Историята е категорична: Няма да има чудо за Арда


Ардапроведе официалното си занимание преди среща реванш от Лига на конференциите срещу Апоел Беер Шева. Николай Кировизведе всички играчи, които са в групата за мача. Двубоят е тази вечер, 29юли, от 20:00ч. българско време. Първият мач завърши при резултат2:0 за Апоел Беер-Шева.

Преди тренировката Николай Киров даде пресконференция, на която сподели: „Очаква ни сериозен двубой, винаги, когато се играе в евротурнирите настроението е приповдигнато. Целта ни е да покажем по-добра игра от предишния двубой. Направихме сериозни анализи на играта на Апоел, това е един противник, на който не трябва да се дават пространства за да действа, и противник, който може да се възползва от всяка една наша грешка. Видя се, че Апоел е в добър ритъм. По какъв начин ще изглеждаме, ще стане ясно, имаме достатъчно време да решим как да играе. Участието на Арда в Европа е един безценен опит, от които трябва да се възползваме и да надграждаме“, сподели Киров.

свързани статии Официално: Мачът между Арда и ЦСКА е отложен Жалко: Апоел удари Арда с 2:0 в Кърджали

Той обмисля две промени в състава си. Александър Георгиев вероятно ще смени Крум Стоянов на левия бек, а в атака шанс за изява ще получи някой измежду Светослав Ковачев и Жуниньо.

Арда трудно може да се надява на някакво чудо довечера. Досега нито един български отбор не е продължавал в евротурнирите, след като е загубил първия мач на свой терен с 0:2. Това се е случвало на два пъти на Левски и Литекс, както и по веднъж на Сливен, Пирин (Благоевград), Славия и ЦСКА.

Вероятни състави:

Апоел: Харуш, Абаид, Витор, Тиби, Келтйенс, Аколатсе, Гордана, Барейро, Анса, Шехтер, Сафури

Арда: Караджов, Желев, Крумов, Стоев, Лозев, Мартинов, Котев, Георгиев, Ковачев, Делев, Коконов

Стадион: "Мошава", Петах Тиква

Съдия: Даниеле Довери (Италия)

Снимка: Lap.bg

Източник: gol.bg