Арда (Кърджали) започва своята подготовка с много сериозни нови имена

...
Арда (Кърджали) започва своята подготовка с много сериозни нови имена
Коментари Харесай

Топузаков взе бивш играч на Левски в Арда и обяви контролите за лятната подготовка

Арда (Кърджали) стартира своята подготовка с доста съществени нови имена в редиците си и упоритости за първото място в Югоизточната Трета лига през новия сезон, научи Sportal.bg. Отборът ще бъде в Кърджали от 3-и до 10-и юли, където ще организира първата част от лагера си. Втората част ще бъде в Банско. Два дни преди нея треньорът на отбора Елин Топузаков ще провежда двустранна игра, с цел да дефинира групата, която ще пътува за Банско.

Очаква се групата да бъде не повече от 22-ма души. Преди да освобождава актуалните играчи на отбора, той ще желае да се запознае с техните качества. Контролите в Банско са планувани да бъдат четири. Първата е с Пирин (ГД) на 12-и юли, а три дни по-късно отборът ще търси съперник за втора инспекция, като вид е отборът на Вихрен.

Третата инспекция е против Пирин (Разлог) на 19-и юли, а четвъртата против домакините от Банско на 22-и юли. На 29-и юли тимът ще играе в Пловдив против Евроколеж, а представянето на отбора за новия сезон ще бъде на 5-и август в Кърджали против Димитровград на клубния стадион.

Новите попълнения за момента са седем на брой. Играчите, които тимът е договорил, са Илиян Гаров, Николай Димитров и Димитър Алексиев (Оборище), Вълчан Чанев (Ботев Гълъбово), Митко Плахов (Етър), Владислав Мисяк (Локомотив София) и Атанас Кръстев, който идва от Миньор (Раднево).

Освен това тимът договаря с нападателен халф и вратар, като интензивно се водят диалози с няколко души, които играят на тези позиции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР