арън Озбърн призна в американското токшоу "The Talk" по ,

...
арън Озбърн призна в американското токшоу "The Talk" по ,
Коментари Харесай

Шокиращата история, спасила Шарън Озбърн от самоубийство

арън Озбърн призна в американското токшоу "The Talk " по, че преди четири години желала да се самоубие. 68-годишната брачна половинка на Ози Озбърн не посочи какво я е подтикнало към такива мисли и се ограничи единствено с общи приказки.

"Направих това не с цел да привличам внимание. Просто не можех повече да устоявам ", показа Шарън.

In a recent episode of CBS' "The Talk " Osbourne talked about how she attempted suicide four years ago and, subsequently, sought help at a mental health facility.
— USA TODAY (@USATODAY)
Тя обаче се обърнала за психическа помощ. Срещнала две девойки, чийто случай я предиздвикал да промени проектите си и да проумее, че самоубийството не е излаз.

"Те ми споделиха, че са взимали опиати и са пиели. Техните майки се самоубили. Това по този начин срутило живота им, че те не могли да се оправят. Това ме потресе. В никакъв случай не искам да предизвиквам сходно нещо на фамилията, на децата си. И това ме шокира, като че ли ток ме прониза и внезапно всичко си застана на мястото. Вижте тези две девойки. На тяхното място могат да се окажат моите деца, в случай че аз направя това ", споделя Шарън.

Мисли за самоубийство у нея са възниквали нееднократно. През 2019 година тя призна, че три пъти е опитвала да се самоубие.

Озбърн показа и за дългогодишната си битка против депресията. Освен това тя е имала и други здравословни проблеми. През 2002 година ѝ диагностицирали рак на дебелото черво. В последна сметка се справила с този кусур.

Това не е първото гръмко признание на Шарън в последно време. Преди няколко седмици тя описа за половия си живот с Ози Озбърн, който е прочут като хиперактивен в това отношение. Като цяло сексът намалял. По-рано правели секс по три пъти дневно, само че в този момент едвам два пъти седмично.

"Това е обикновено за едни дълги, дълги връзки... ", разяснява Шарън пред CBS.

Озбърн споделя също по този начин по какъв начин се трансформира интимния живот с възрастта.

"Когато имате връзка, в нея има възходи и падения. Сексът се трансформира, само че връзката не е единствено секс, тя е и непосредственост. Въпросът е в това да бъдеш с индивида, който обличаш. Това е топлота. Това е почитание. Това е възприятие на обич и комфорт, тъй че тези пеперудки в стомаха ти, които усещаш първоначално, по-късно се трансформират в възприятие на естетика ", признава Озбърн.

Шарън и Ози Озбърн подписаха брак през 1982 година. Те имат три деца - дъщери Еми и Кели, и наследник Джак.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР