Арактивният телевизионен водещ Деян Славчев - трескаво си търси нови

...
Арактивният телевизионен водещ Деян Славчев - трескаво си търси нови
Коментари Харесай

Затъналият в кредити Део остана без работа

Арактивният ефирен водещ Деян Славчев - трескаво си търси нови задължения. Блондинът сигурно изпада отвън борда след абсурда с управлението на тотализатора. твърдо е декларирал, че поставя точка на джуркащите се цифрички, които на всеки 12 месеца му носят заплати и възнаграждения за близо 50 000 лв..

Фирмата на Евтим Милошев получава по към 11 бона на изтегляне, което по всяка възможност ще завърши незабавно със промяната на управлението. Водещият и жена му Мариана са теглили ипотечни заеми, с цел да си купят къщата в Годеч, в която преди време се похвалиха, че са се пренесли. Тя е на час път с кола от София.
свързани новини12771на 21.11.2021
Там живеят дружно с двете си деца, а техен комшия е братът на блондина. За това наслаждение обаче ще заплащат с години. Не е ясно тъкмо каква сума е взел от банката, само че най-вероятно става въпрос за няколко десетки хиляди евро. Смелост да предприеме сходна крачка му дал договорът като водещ на тотото.

Това е единственият непрекъснат работен ангажимент на блондина. Извън него той разчита единствено на реклами, в които взе участие понякога, предложения да бъде водещ на разнообразни събития и на места задължения в риалитита, от които взима възнаграждения.

Но с времето поканите от ден на ден намалявали, защото на хоризонта излизат нови и по-актуални звезди, написа " Флагман ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР