Арабски мигранти се крият в празни и изоставени бивши почивни

...
Арабски мигранти се крият в празни и изоставени бивши почивни
Коментари Харесай

Мигранти се крият в празни почивни станции в Хаинбоаз

Арабски мигранти се крият в празни и изоставени някогашни почивни станции в прохода Хаинбоаз.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 523
Само за една седмица в село Вонеща вода бяха хванати две групи бежанци. Втората група е от 11 индивида, мъже от Афганистан, които пред служителите на реда разказали, че с цел да не бъдат разкрити и хванати, дни наред не излизали от постройката на някогашната почивна станция.

За да не умрат от апетит бежанците се хранели с листа и корени, само че най-после не издържали и почнали да излизат по улиците на селото. Там обаче те били видяни от локалните, които подали сигнал в полицията.

Бежанците са арестувани от полицията. И в двата случая със арестувани араби в Хаинбоаз, те разказали, че са били изоставени от каналджиите си, които им обяснили, че в Хаинбоаз се намира границата, оповестява Монитор.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 523  Чехия праща бойци в Полша поради мигрантската рецесия Чехия праща бойци в Полша поради мигрантската рецесия  Папата към бежанците на Лесбос: Този, който се опасява от вас, не е погледнал в очите ви Папата към бежанците на Лесбос: Този, който се опасява от вас, не е погледнал в очите ви  Спецпрокуратурата притегли към наказателна отговорност четирима за каналджийство Спецпрокуратурата притегли към наказателна отговорност четирима за каналджийство
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР