Apple ще забави пускането на новия си iPad, като целта

...
Apple ще забави пускането на новия си iPad, като целта
Коментари Харесай

Apple пуска сгъваем iPad през 2024 г.?

Apple ще забави стартирането на новия си iPad, като задачата на софтуерната компания е да пусне непосредствено на пазара сгъваемо устройство през 2024 година Информацията е на анализатора на Apple Минг-Чи Куо, представен от CNBC.

Аз съм позитивен за сгъваемия iPad през 2024 година и чакам този нов модел да усили доставките и да усъвършенства продуктовия микс “, написа Куо в Twitter.

Прогнозата му е в сходство с отчет на анализаторската компания CCS Insight, която написа през октомври 2022 година, че компанията от Купертино ще пусне сгъваем iPad преди сгъваем iPhone.

Няколко други производители, в това число Lenovo и Samsung, вършат преносими компютри и телефони със сгъваеми екрани в цялостен размер. Apple до момента избягваше да се възползва от OLED технологията по същия метод. Samsung пусна голям брой сгъваеми телефони, само че Apple резервира правоъгълната форма на своя iPhone от стартирането му през 2007 година на пазара до момента.

В момента няма смисъл Apple да прави сгъваем iPhone. Смятаме, че те ще избегнат тази наклонност и евентуално ще потопят пръста си във водата със сгъваем iPad “, сподели Бен Ууд, началник на проучванията в CCS Insight, в изявление за CNBC от 2022 година

През 2021 година Куо предвижда стартирането на сгъваем iPhone през 2024 година, същата година, в която в този момент предвижда, че вместо него ще бъде пуснат сгъваем iPad.

Куо чака, че сгъваемият iPad ще включва стойка от въглеродни нишки, създадена от китайския производител Anjie Technology.

Представител на Apple не отговори незабавно на настояването за коментар от CNBC.

Куо е един от най-продуктивните и уважавани анализатори на Apple. Той съумя да планува голям брой детайлности за iPhone SE 3, MacBook Pro от 2021 година и многочислени издания на iPad, които се потвърждаваха при стартирането. Съвсем неотдавна Куо предвижда отсрочено пускане на дълго чаканите слушалки за смесена действителност на Apple.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинiPad Apple сгъваем ПоследниНай-четениКомпании 32 Apple пуска сгъваем iPad през 2024 година? Автомобили 60 В отговор на Tesla: Ford понижи цената на електрическия Mustang Накратко 432 Вечерни вести: Германия навлиза в рецесия; България не събра плануваните доходи от Данък добавена стойност Лични финанси 80 За първи път от 2014 година насам подправените евробанкноти са се нараснали Енергетика 920 „ Росатом “ нападна българския министър на енергетиката Бюджет и финанси 416 Приходите от Данък добавена стойност и данък изостават доста от плановете (инфографики) Компании 264 „ Най-мащабната корпоративна машинация “: Империята на най-богатия азиатец кърви Енергетика 340 „ Господари на Черно море “: Турция стартира още изследвания за петрол и газ Енергетика 144 Войната в Украйна форсира апетита за възобновима сила Индустрии 444 Най-големият смарт телефон пазар се срина до десетилетно дъно Компании 11698 „ Историческият колапс “ на Intel провокира ликвидация при чиповете Накратко 9766 Новини от седмицата: Кой е новият шлагер на имотния пазар?; Българска компания прави възторг в Европа Хай-тек 8096 Професиите, които ChatGPT може да направи непотребни Компании 6958 Новият дом на NOVA Broadcasting Group Digital 5378 Всемогъщият Гугъл се изправя против най-голямото си тестване Компании 4451 Коя е българската Ampeco, получила $13 милиона от фонд на BMW Индустрии 3698 Здрави животни за крепко човечество Бюджет и финанси 3338 Дания отстранява един почивен ден, с цел да подтиква стопанската система Бюджет и финанси 2666 Държавата се готви за въвеждане на цени и в лв., и в евро от август Финанси 2498 Лихвите по жилищните заеми в България се подвигнаха до 1-годишен връх Всички новини18:55 Лични финанси 32 За първи път от 2014 година насам фалшивит
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР