Apple планира да пусне три различни устройства за добавена и

...
Apple планира да пусне три различни устройства за добавена и
Коментари Харесай

Apple пуска устройства за добавена реалност

Apple възнамерява да пусне три разнообразни устройства за добавена и смесена действителност през идващите години. Първото от тях може да се появи на пазара в средата на 2022 година и ще пусне каска, която ще предлага добавена и виртуална действителност в едно.

Очакваната цена е към 1000 $, колкото по-скъпите модели на iPhone. Самото устройство ще употребява Micro-OLED панели на Sony и няколко оптични модула.

Устройството ще е без значение, ще има личен хардуер и място за предпазване на файлове. Първата версия няма да е изцяло мобилна, само че с развиването на технологията, това ще се случи за идващите модели. Именно каската е и главен фокус на Apple.

Останалите две устройства към момента се създават в начална фаза и се чакат през идващото десетилетие. Едното от тях са контактни лещи, които ще са ориентирани единствено към добавената действителност.  Другият е очила, които ще оферират мобилни функционалности и добавена действителност.

Не се изключва опция те да могат да се интегрират и с упования автомобил на Apple. Самата компания не е коментирала тематиката, само че изненада няма защото тя в никакъв случай не разяснява проектите си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР