Apple отново ще рекламира с пълната си мощ в социалната

...
Коментари Харесай

Apple се върна като голям рекламодател в Twitter


Apple още веднъж ще популяризира с цялостната си мощност в обществената мрежа на Илон Мъск
(снимка: CC0 Public Domain)

Посещението на Илон Мъск в централата на Apple и градивните диалози с изпълнителния шеф Тим Кук донесоха позитивни вести за Twitter. Този уикенд новият притежател на Twitter разгласи, че Apple e възобновила изцяло рекламата в обществената мрежа.

Илон Мъск направи значимото изказване в лъчение на Twitter Spaces, като добави, че Apple е най-големият рекламодател на обществена мрежа. Записът с мнения на Мъск продължи повече от два часа, той говореше от борда на частен аероплан, а публиката надвиши 90 хиляди души. Другите изказвания на Илон Мъск нямаха нищо общо с Apple, отбелязва Блумбърг.

Миналата седмица Илон Мъск разкритикува Apple, като разгласи, че компанията съвсем изцяло е спряла покупките на реклама и, че заплашва да отстрани Twitter от онлайн магазина  App Store. След срещата сред водачите на двете компании Мъск промени реториката си и разгласи пред аудиторията на Twitter, че несъгласията с Apple са преодолени.

Тим Кук, от своя страна, даде да се разбере, че Apple в никакъв случай не е обмисляла да отстрани Twitter от App Store. В събота Мъск в допълнение благодари на рекламодателите, които се върнаха на страниците на Twitter след първичния протест. Той също по този начин изрази вяра, че програмата за верификация на потребителите ще бъде възобновена идната седмица.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР