Апокалиптични кадри след пожара в центъра на голям наш град!Кметът

...
Апокалиптични кадри след пожара в центъра на голям наш град!Кметът
Коментари Харесай

Апокалиптични кадри след пожара в центъра на Благоевград!

Апокалиптични фрагменти след пожара в центъра на огромен наш град!

Кметът на Благоевград Илко Стоянов е в непрекъснат разговор с инж. Георги Пармаков, шеф на Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ",  по отношение на зародилия пожар в постройката, в която се обитава централният офис на ОББ.

В подготвеност са и екипи на общинска компания " Биострой “, които да спомагат с снабдяване на спомагателна вода за погасяване на огъня, в случай че е належащо. След преодоляване на пожара, чиновници на компанията са ангажирани да почистят периметъра към постройката.

От страна на Общинска администрация е подаден сигнал и към компанията осигурител на обекта, който е частна благосъстоятелност. Предстои да бъде изработен подробен оглед за определяне на вредите.

Пожарът породи рано тази заран, изгорен е покривът на " Купола “, наранени са и елементи от прилежащите здания. По първична информация, случаят е вследствие на нередовност в ел. табло.

Община Благоевград изрича признателност на чиновниците на РДПБЗН на ОД на Министерство на вътрешните работи и всички, присъединили се в потушаване на огъня.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР