Апелирам да станат час по-скоро кметове, а не партийни функционери.

...
Апелирам да станат час по-скоро кметове, а не партийни функционери.
Коментари Харесай

Фандъкова смъмри районните кметове

" Апелирам да станат час по-скоро кметове, а не партийни функционери. Нека да работят малко по-чевръсто, с цел да показват своите стратегии. Специално имам предвид кмета на " Младост ", той  е умел и чудесно знае по какъв начин стоят нещата и дано да не спекулира и подвежда жителите.Нека да си свърши работата и да може да работим. " Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в изявление за bTV в отговор на въпрос за чистотата на въздуха .
До този отговор се стигна, до момента в който кметът изброяваше ограниченията, нужни за подобряването на качеството на въздуха в столицата  и съответно построяването на паркинги в кварталите.
" Уверявам ви, че следя в действително време всяка заран. С това ми стартира деня. ", увери Фандъкова и уточни, че с цел да е по-чист въздухът в София е належащо " възстановяване на градския превоз, с цел да слязат хората от колите си, повече осведоменост, непорочност,миене, повече миене и надзор върху горенето. "
" Има решения, само че те изискват работа и време. Да се изградят паркинги по кварталите и буферни такива. Заложили сме средства за регионите кметове, слушам, че те доста се оплакват че нямат пари. ", добави още тя.
Фандъкова още веднъж увери, че няма риск за водата на София поради плана, който ще доставя вода на  Перник, както и че няма да се увеличи цената на водата в столицата.
По думите ѝ третата линия на метрото би трябвало да бъде подготвена през тази година, само че не посочи периодите. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР