Апелативният спецсъд пусна под домашен арест Лиляна Деянова – Лилана,

...
Апелативният спецсъд пусна под домашен арест Лиляна Деянова – Лилана,
Коментари Харесай

Лилана е пусната под домашен арест

Апелативният спецсъд пусна под домакински арест Лиляна Деянова – Лилана, откакто четири месеца бе държана зад решетки с аргумента, че може да извърши закононарушение. Решението е дефинитивно. Апелативните магистрати към този момент не считат, че певицата може да нещо неправилно от вкъщи си или да се укрие.

Лилана е с влошено здравословно положение поради престоя в ареста. Тя има три интервенции на гръбнака и инфектиране на прешлени.

По-рано Лиляна Деянова разяснява, че в основата на делото против нея стои нейният личен сигнал за корупция в организация " Пътна инфраструктура ". Тя изясни, че сигналът против управлението на АПИ е подаден още през 2019 година, а по него не е осъществен нито един разпит. Вместо това спецпрокурорът Ангел Кънев го употребявал, с цел да стартира следствие против подателите му, споделя тя.

" Всичко потегля от нашия сигнал до основния прокурор за корупция в тол системата. А ние продължаваме да твърдим, че това е най-голяма корупционна скица в цялата страна ", изясни Деянова по-рано този месец.

Спецпрокуратурата упреква нея, съдружникът ѝ Мартин Димитров, както и брат ѝ Александър Деянов в непозволено асимилиране на пари по еврофондове през планове на Министерството на стопанската система. Освен това Деянова е обвинена и за опасност против шефовете на АПИ. Няколко правосъдни състава не откриха никакви доказателства по това обвиняване.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР