Апелативният специализиран наказателен съд ще гледа мярката за неотклонение на

...
Апелативният специализиран наказателен съд ще гледа мярката за неотклонение на
Коментари Харесай

Спецсъдът решава дали да пусне от ареста Атанас Бобоков

Апелативният профилиран углавен съд ще гледа мярката за неотклонение на единия от братята Бобокови – Атанас.

В началото на юни той остана за непрекъснато в ареста поради схемата с вносния отпадък у нас. Държавното обвиняване тогава разгласи, че има задоволително доказателства, че Бобоков, някогашният зам.-министър на околната среда Красимир Живков, ексшефът на плевенската Регионална инспекция за опазване на околната среда Габриел Савов дружно с предприемачите Николай Миховски и Айгюн Еминов са взели участие в проведена незаконна група.

Пламен Бобоков оспорва новата си гаранция – отново 1 млн. лв.

Те са разследвани по позодрения, че са депонирали рискови оловни боклуци от компанията "Монбат Рисайклинг " на няколко места из страната, знаейки, че няма по какъв начин да ги обезвредят.

Другият от братята Бобокови – Пламен е с мярката парична гаранция от 1 млн. лв. и е обвинен по дело за търговия с въздействие и незаконен сговор с президентския секретар Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е. По това дело той е с наложена гаранция от 20 000 лв.. Пламен Бобоков също е обвинен и за присъединяване в незаконна група дружно с брат си Атанас, Красимир Живков и още четирима души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР