Апелативният специализиран наказателен съд отказа да пусне от ареста бизнесмена

...
Апелативният специализиран наказателен съд отказа да пусне от ареста бизнесмена
Коментари Харесай

Атанас Бобоков остава в ареста

Апелативният профилиран углавен съд отхвърли да пусне от ареста предприемача Атанас Бобоков, като не промени мярката му от „ задържане под стража “ в по-лека такава, съобщи БГНЕС.
Съдът счете, че има риск от осъществяване на закононарушение, в случай че мярката му за неотклонение бъде променена в по-лека. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Припомняме, че при започване на юни братът на Пламен Бобоков остана за непрекъснато в ареста поради схемата с вносния отпадък у нас. Държавното обвиняване тогава разгласи, че има задоволително доказателства, че Бобоков, някогашният зам.-министър на околната среда Красимир Живков, ексшефът на плевенската Регионална инспекция за опазване на околната среда Габриел Савов, дружно с предприемачите Николай Миховски и Айгюн Еминов, са взели участие в проведена незаконна група.
Те са разследвани по позодрения, че са депонирали рискови оловни боклуци от компанията " Монбат Рисайклинг " на няколко места из страната, знаейки, че няма по какъв начин да ги обезвредят, отбелязва още БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР