Апелативната комисия на БФС взе решение да уважи жалбата на

...
Апелативната комисия на БФС взе решение да уважи жалбата на
Коментари Харесай

БФС помилва Сисиньо

Апелативната комисия на БФС взе решение да почете жалбата на Лудогорец и да понижи наказването на бранителя Сисиньо. Бразилецът бе осъден да пропусне идващите 4 мача на разградчани поради аления картон, който получи в мача със Славия. Сега обаче наказването му бе понижено на единствено 1 среща.

Това е отлична вест за наставника на " Орлите " Павел Върба, който бе останал без характерен десен бек откакто и Жордан Икоко бе изпъден в срещата за Суперкупата против Локомотив (Пловдив).

Ето формалното решение на Апелативната комисия:

РЕШЕНИЕ № 3 /06.08.2020г.

По тъжба на ПФК " Лудогорец 1945 " гр. Разград

Апелативната комисия откакто се срещна с събитията по жалбата, прегледа я всъщност и се срещна с експертното мнение на Съд. комисия:

РЕШИ:

Жалбата на ПФК " Лудогорец 1945 " гр. Разград е позволена и основателна. На съображение чл.62, ал.3 Апелативната комисия при БФС променя решението на ДК от 14.07.2020 година, с което на състезателя Неусиано де Жезус Гусмао от ПФК " Лудогорец 1945 " е наложено дисциплинарно наказване - ССП за 4 срещи, като:

На съображение член 22, ал.2, б. " З ", колонка 4 от Директива за птиците на БФС за 2019/2020 година постанова дисциплинарно наказване на състезателя Неусиано де Жезус Гусмао от ПФК " Лудогорец 1945 " гр. Разград - ССП за 1 среща.

Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

СЕКРЕТАР Ап.К.:

/Н.ВЪЛКОВА/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР