Апелативната комисия на БФС промени наказанието на ПФК Левски и

...
Апелативната комисия на БФС промени наказанието на ПФК Левски и
Коментари Харесай

Апелативната комисия промени назанието на ПФК Левски

Апелативната комисия на БФС промени наказването на ПФК Левски и заменя игра пред празни трибуни с отчасти затваряне на стадиона. Променената глоба влиза в действие неотложно, а сините ще затворят централната си естрада на Сектор А за мача с Ботев (Пловдив) от 13-ия кръг на Първа лига.

Решението беше обявено персонално от ръководителя на Апелативната комисия доцент Валери Апостолов.

" Апелативната комисия по член 66, алинея 2 от Дисциплинарния устав за сезон 2022/2023 променя решение на Дисциплинарната комисия на БФС в частта, касаеща възбрана за игра пред аудитория като го заменя с отчасти затваряне на стадиона. Затваря се бранш А без закритите пространства и ВИП-зоните. Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване ", сподели още доцент Апостолов.

Той добави, че наказването на Левски в частта за потребление на пиротехника (факли, димки, бомбички) и други хвърлени предмети, остават в действие.

Апостолов съобщи, че самата Дисциплинарна комисия на БФС е взела своето решение изцяло вярно въз основата на предоставените доказателства. Но също по този начин физиотерапевтът на ЦСКА София Иван Христов не е дал здравно удостоверение за пострадване. В същото време пред публицистите беше показана фотография на крайници на Христов, на която не се вижда нищо като следствие от хвърлената бомбичка.

По обявата работи: Любомир Тодоров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР