Апелативната комисия към БФС проведе заседание във връзка с жалбата

...
Апелативната комисия към БФС проведе заседание във връзка с жалбата
Коментари Харесай

Взеха решение за казуса с публиката на Левски

Апелативната комисия към БФС организира съвещание по отношение на жалбата на Левски след наказването на Дисциплинарната комисия за една среща без аудитория. Окончателното решение ще бъде взето в понеделник (3 октомври), за когато беше планувано идващото събиране на комисията. 
 Припомняме, че " сините ” бяха глобени с 4000 лв. и 1 среща отнемане от домакинство след дербито с ЦСКА, поради хвърлена бомбичка по физиотерапевта на " армейците " Иван Христов. 
Левски обаче не одобри глобата и прикани последователите си да посетят идващия домашен дуел против Ботев (Пловдив). 

" Имаме постъпила тъжба от Левски против решение на Дисциплинарната комисия, която беше прегледана. Запознахме се с жалбата и показаните доказателства. Изслушахме делегата на мача сред Левски и ЦСКА Христо Ботев. Считаме жалбата на Левски за позволена, като обгръща цялост от едно нарушаване. Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, понеделник. Каним за чуване представител на ПФК Левски, господин Христо Ботев и физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов. Тогава ще се вземе окончателното решение. Заседанието ще бъде от 12 часа ", сподели ръководителят на Aпелативната комисия Валери Апостолов. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР