Апелативната комисия към БФС промени наказанието на Левски да играе

...
Апелативната комисия към БФС промени наказанието на Левски да играе
Коментари Харесай

БФС промени наказанието на Левски

Апелативната комисия към БФС промени наказването на Левски да играе мач без аудитория. По-рано през днешния ден членовете на АК взеха решение то да бъде сменено със затваряне единствено на бранш А на стадион „ Георги Аспарухов “. Това значи, че другите три бранша ще могат да одобряват аудитория. Наказанието важи за срещата с Ботев Пловдив на 8 октомври.

Левски беше осъден след  на 18 септември. Причината – физиотерапевтът на алените Иван Христов беше ударен с бомбичка. Сините апелираха наказването и оповестиха, че няма да се съобразят с него. Апелативната комисия към БФС в началото отсрочи решението си за през днешния ден, като предложения физиотерапевта на ЦСКА-София, както и изпълнителния шеф на сините Ивайло Ивков. Вчера алените се оповестиха срещу смяна на наказването.

„ Официален документ, доказващ степен на отчасти засягане или пострадване, не е бил показан пред апелативната комисия. Дисциплинарната комисия всъщност все още на гледането е взело вярно решение при наличните доказателства. Ние желаеме спомагателни доказателства и всевъзможни други показания “, разяснява ръководителят на апелативната комисия Валери Апостолов.

„ Физиотерапевтът на ЦСКА е отказал обзор от лекаря на стадиона след случая. Дори не е посочил място на пострадване. Доказателствата би трябвало да бъдат безспорни. Как може нито едно видео да не потвърди пострадвания. На тази фотография не може да се познае какво има на този крайник. Да, има хвърлен предмет и пиротехнически средства, за които има наказания “, добави Апостолов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР