Анулираха матурата по български език и литература на рапъра 100

...
Анулираха матурата по български език и литература на рапъра 100
Коментари Харесай

Голямото цъкане за матурите на 100 Кила се отлага, анулираха му работата по български

 Анулираха матурата по български език и литература на рапъра 100 Кила. Причината е, че той написал името си върху нея и в този момент ще се наложи да се явява на зрелостния изпит още веднъж.

" Здравейте другари, желая да направя това известие за матурите, които по британски съм ги взел, само че в действителност по български съм анулиран, тъй като съм си бил написал името на листа. И бате Явор ще се явява отново. Благодаря, че ме подкрепяхте. хора. Ако в този момент е било за четворка, то давам обещание по-късно да е за шестица. “ Това написа рапърът 100 Кила в обществената мрежа.

" Приятели, в случай че имам повече от тройка на матурите, огромно къркане ще падне ", показа той във видео обръщение към своите почитатели в обществените мрежи преди време.

Припомняме, че Явор приключи 4-та сменно-вечерна гимназия " Отец Паисий " в София. Звездата признава, че няколко пъти е повтарял 10-ти клас и най-после се отказал да върви. По-късно почнал да работи, с цел да оказва помощ на майка си и дребния си брат. 

След като стана прочут решил, че е срамно да няма тапия за приблизително обучение и записа вечерно учебно заведение, което съумя да изкласи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР