Анулираха матурата по български език и литература на рапъра 100

...
Анулираха матурата по български език и литература на рапъра 100
Коментари Харесай

100 кила се издъни на матурата по български език и литература

Анулираха матурата по български език и литература на рапъра 100 кила. Това се случило, защото той написал името си върху нея и в този момент ще се наложи да се явява на зрелостния изпит наново.

За това заяви самият реализатор, като разгласява видео в Инстаграм профила си. От него излиза наяве, че въпреки всичко Килата има с какво да се похвали, защото е взел сполучливо другата матура, на която се яви - по британски език.

"Здравейте другари, желая да направя това известие за матурите, които по британски съм ги взел, само че в действителност по български съм анулиран, тъй като съм си бил написал името на листа. И бате Явор ще се явява отново. Благодаря, че ме подкрепяхте. хора. Ако в този момент е било за четворка, то давам обещание по-късно да е за шестица ", споделя рапърът във видеото, качено в обществената мрежа.



В края на месец май, 100 кила означи абитуриентския си бал с пура, бултериер и градинско празненство. Рапърът приключи междинното си обучение, а мотивите за тържество този месец бяха не един, а два, тъй като малко по-рано през май той означи и своя рожден ден.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР