Антония Петрова този път удари на камък с новия си

...
Антония Петрова този път удари на камък с новия си
Коментари Харесай

Новият на Тоца - кредитен милионер, мъкне я на почивки с ваучери за групово пазаруване

Антония Петрова този път удари на камък с новия си "много богат " ухажор. "Мис България 2009 " заряза предходния си обичан Ники и се трансферира в леглото на Иво Батинков, откакто си въобразила, че някогашният шеф на огромна столична болница е някакъв великански милионер.

Положението обаче било напълно друго, разобличи "паралията " "LifeOnline.bg ". Според източник, Ивайло нямал и една стотинка кеш, всичко било заеми и бартери, а напоследък се е набил с непостижими заеми, които не можел да връща.

Най-общо казано, перничанката залюби позакъсал кредитен милионер. Оказа се, че почивката в Гърция, от която Петрова обилно споделяше фотоси, в действителност била на промоционални цени, съвсем като купена от уебсайт за групово извършване на покупки.

Набедения за милионер последните две години живеел при приятелката си, която най-общо казано, го е издържала. Сега обаче той залюбил с Антония и зарязал някогашната си възлюбена.
Двамата загатнали пред общи другари, че щели да създадат изненадваща женитба в Порто Елея в Гърция. Снимките на Антония в обществените мрежи издават, че сега са тъкмо там.
Според хора от обкръжението Антония Петрова или е доста влюбена, или няма грам концепция, че животът и високият стандарт, който показва новият й ухажор, са на заем.

В средата на май Антония и Иво бяха в Рим за нейния рожден ден. От там скандалната миска заля мрежата със фотоси, а на 18 май показа фотос, на който се вижда мъжка ръка, която е издълбала в дървена маса за излет надписа "А+И=ВНЛ ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР