Антония Петрова ще вдигне тайна сватба в Гърция с новия

...
Антония Петрова ще вдигне тайна сватба в Гърция с новия
Коментари Харесай

Горещо! Антония Петрова примами бивш шеф на “Токуда”! Вдигат тайна сватба в…

Антония Петрова ще вдигне загадка женитба в Гърция с новия си обичан Ивайло, който луднал по русокоската за часове.  „ Телеграф “ разгласява документ, който двамата са извадили, с цел да им бъде позволено като български жители да сключат брак в чужбина.

За новата обич на миската не се знае съвсем нищо, защото тя настойчиво крие от медиите лицето и името му.  Двамата се познават от три месеца, само че Антония получава предложение за брак още на първия месец.  Не инцидентно 17 юни е определена за дата на сватбата. Точно преди три години двойката се среща на същата дата. Близки на Петрова разкриват, че в никакъв случай не са я виждали толкоз щастлива. Приятелите на Ивайло пък са шокирани по какъв начин толкоз бързо е взел решение, при изискване, че е е на 39 и му се нови популярност на върл ерген.

В медийното пространство потеглиха клюки, че Ивайло е женен и има деца,  но истината се оказа напълно друга. Той освен не се е женил, само че в никакъв случай не е предложил брак на друга жена. Припомняме, че миската към този момент има един брак и бракоразвод с предприемача Александър Бередин.
Ивайло е лекар и компютърен инженер. Близки разкриха, че е някогашен началник на болница „ Токуда “, а момента развива личен бизнес с ортопедия и медицина.

За сватбата в неделя не се знае нищо. Интересно е, че Петрова, която сподели помпозност в предходните си сватби, този път е решила да избяга в Гърция и да събере единствено най-близките си. Имената на кумовете също не се знаят от никого.  Антония ще стане още веднъж госпожа и то на един от най-красивите плажове в прилежаща Гърция.

Запознанството на Антония и Ивайло станало инцидентно с объркана резервация, В една и съща вечер местата им се дублирали и те се оказали е едно сепаре. Въпреки неловката обстановка решили да съберат фирмите и да се забавляват дружно. Това било и съдбовната нощ в живота на двамата. Пред другари Иво споделил, че това е обич от пръв взор, Още на втория ден двамата заживели дружно и по този начин към този момент трети месец.

Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР