Антонио Браун, който изтърпява наказание от осем мача от НФЛ,

...
Антонио Браун, който изтърпява наказание от осем мача от НФЛ,
Коментари Харесай

Антонио Браун подписа официално с Тампа Бей

Антонио Браун, който изтърпява наказване от осем мача от НФЛ, публично подписа контракт с Тампа Бей Бъканиърс на Том Брейди, оповестиха от пресслужбата на клуба. Старши треньорът Брус Ериънс съобщи, че Браун ще работи за първи път с екипа в сряда. Той е минал протоколите за ковид. „ Ако Антонио прави това, което си мисля, че ще прави, той ще бъде окей “, сподели наставникът на Бъканиърс.

Медиите в Съединени американски щати предадоха, че контрактът му ще бъде за една година и ще коства 2.5 млн. $. 32-годишният играч ще получи спомагателни 750 000 $, в случай че Тампа Бей завоюва Супербоула, оповестиха от ESPN. Браун, свободен сътрудник, разговаряше и със Сиатъл Сийхоукс. Рисийвърът бе съотборник на Брейди предишния сезон в Ню Ингланд Пейтриътс за един дуел, след който отпадна от сметките поради обвинявания в полово посягане и опасност към хипотетичната жертва в обществените мрежи.

Той е осъден до осмата седмица от новия сезон и ще се причисли евентуално към първия в таблицата Бъканиърс за домакинския дуел на отбора против Ню Орлиънс Сейнтс на 8 ноември. Преди да се причисли към Пейтриътс и да стане свободен сътрудник, Браун игра за малко за Оукланд Рейдърс. Той няма цялостен сезон в лигата от 2018-а насам. През юни, Браун бе наказан на две години изпитателен период, като трябваше да премине психическа оценка и да се включи в курс за преодоляване на гнева от американски арбитър, след се призна за отговорен в обвиняване за физическо нахлуване, което нямаше връзка с обвиняванията в полово посягане.

Като част от дисциплината, лигата насочи Браун към продължение на програмата за лекуване. Избираният седем пъти в Про Боула имаше 104 овладявания за 1297 ярда и най-хубаво достижение в кариерата от 15 тъчдауна в лигата за Питсбърг Стийлърс преди две години. Браун е трети измежду настоящите рисийвъри в овладявания – 841, и е четвърти в рисийвинг ярдове (11 263) и овладявания за тъчдауни (75). /БГНЕС
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР