Антиправителствени демонстранти проведоха в София протестно автошествие. То тръгна от

...
Антиправителствени демонстранти проведоха в София протестно автошествие. То тръгна от
Коментари Харесай

Автошествие в София блокира Цариградско шосе

Антиправителствени стачкуващи организираха в София протестно автошествие. То потегли от постройката на Българската национална банка и стигна до парка " Врана ", като колите се движеха с 20 километра в час. Според така наречен Отровно трио по този метод се демонстрира, че митингите с искане за оставка на държавното управление и на основния прокурор не са завършили, заяви БНР.

Това е второто автошествие, проведено от протестиращите, които излязоха на улицата при започване на месец юли:

" Протестите трансформираха своята форма. Те не са завършили. Правим такива автошествия, с цел да съблюдаваме противоепидемиологичните ограничения, тъй като виждаме, че обстановката в страната е много комплицирана с ковид. Днес още веднъж ще караме този път в различен маршрут - до двореца " Врана ", с 20 километра в час, с надути клаксони, с цел да не може да продължава да си мисли държавното управление, че ние сме спрели с митингите ".

" Нищо по-различно от задачата, която поставихме в първия ден на митинга: двете оставки, почтени избори. Това е ".

" Тръгваме от мястото на първия лагер, който беше пред входа на Министерски съвет. Минаваме около втория лагер, който беше до университета, третият е " Орлов мост ", продължаваме до царствените палати, които популярност Богу, за Борисов не се намират във " Врана ", и ще създадем противоположен завой.

Това обявиха участници в извършеното в София антиправителствено автошествие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР