Антиевропейска коледна реклама, излъчена от RT, се появи в руските

...
Антиевропейска коледна реклама, излъчена от RT, се появи в руските
Коментари Харесай

Весела Коледа от редакционния екип на Russia-Today!

Антиевропейска коледна реклама, излъчена от RT, се появи в съветските канали на обществените мрежи, осведоми Daylymail. Руската държавна медия пусна видео, предупреждаващо измръзналите европейци, че ще бъдат принудени да ядат домашните си любимци през идната година, в случай че продължат да поддържат Украйна.

Въпросното видео демонстрира семейство празнуващо Коледа.

Майката отдръпва ръцете си от очите на щерка си, с цел да разкрие, че са купили хамстер с алена панделка, вързана с панделка на главата. Момиченцето наподобява предостатъчно и фамилията се прегръща. " Коледа 2021 " мига на екрана, с цел да уточни времевата рамка. След това се появява " Коледа 2022 ", с цел да разясни, че е предходна една година. Бащата слага клетката с хамстера на масата. След се вижда, че животното зарежда коледните светлини.

Докато хамстера генерира електричество, фамилията сяда в тъмна стая. След това видеото се насочва към Коледа 2023 година В къщата към момента няма електричество, а фамилията яде водниста чорба, облечено в палта и шапки. Майката поставя пръст на устните си, с цел да покаже, че не би трябвало никой да разбере, че ядат хамстера. След това бащата отива да повърне.

Видеото приключва с посланието: " Весела антируска Коледа. Ако вашата медия не ви каже къде е това.

Преди спора с Украйна, Русия доставяше 50 % от вноса на природен газ в Европейски Съюз . През август съветският президент Владимир Путин затвори крановете на огромен водопровод за Европа. В резултат на това цените на горивата се усилиха фрапантно, което натовари стопанските системи на съдружниците на Украйна.

В организация Новости всекидневно излизат сходни материали, да вземем за пример през днешния ден материал за възмущението на германците от предложенията за спестовност на електрическа енергия. Изведено е на напред във времето, в заглавието на материала, че германците са посъветвани да се топлят на свещите на коледната декорация. Според съветската организация този съвет е насочен от водача на ХДС Фридрих Мерц.

Едновременно с това в днешния ден съветските медии разпространиха просторен коментар на външния министър Сергей Лавров, даден пред " Русия-24 ". В него той главно подлага на критика Запада и медийното наличие, както и независимост на словото: " Западът умее да построява медии, с цел да си обезпечи преданост в поддръжка на Киев ", убеден е Лавров. По думите му това става с ловък асортимент на публицисти и медии, които обезпечават лоялността на обществото.

" През последните години към този момент видяхме, че на Запад, изключително в Съединените щати, само че също по този начин в Германия, Франция и други европейски страни, са доста положителни в подбора на публицисти, в подбора на медии и в обезпечаването на преданост към линията, която това или това държавно управление желае да следва ", сподели той. Пример, по думите на Лавров, са американските медии, електронни, малките екрани и печатни издания, които съумяват да активизират публичното мнение против Русия. Това, съгласно него, е изумително, изключително откакто са съумели да настроят публичното мнение в поддръжка на един " всъщност неонацистки прелом ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР