Антъни Джошуа потвърди своето желание моментално да уговори реванш с

...
Антъни Джошуа потвърди своето желание моментално да уговори реванш с
Коментари Харесай

Джошуа: Бях толкова уверен, че дори не знам, дали имам опция за реванш

Антъни Джошуа удостовери своето предпочитание мигновено да уговори реванш с Анди Руис-младши, който сензационно го победи в "Медисън Скуеър Гардън ". Джошуа призна, че е бил толкоз убеден в триумфа, че даже не е попитал, дали в контракта има уговорка за реванш.

"Не беше предстоящо. Букмейкърите споделяха, че аз съм любимец. Един удар ме разклати и пробвах да остана още няколко рунда. Но по-добрият победи. Респект за Анди, аз не преставам напред. "

"Дори не попитах за уговорка за реванш, тъй като бях толкоз убеден, че ще победя. Ако я има, ще се бием още веднъж и ще си върна купите. Ще го победя. Не се колебая. Просто се коригираш, адаптираш се, сядаш, фокусираш се и излизаш още веднъж. "

Джошуа одобри случилото се много метафизичен. "Повярвайте ми, пристигам от положително семейство, само че там, където бях в живота си, съм се справял с по-големи гадости от това. "

"Справял съм се с някои в действителност огромни загуби и съм се завръщал. Животът е премеждие. Това е бокс. Трябва да преоценя обстановката, да се оправя по-добре и да се бием още веднъж. Не сме стигнали толкоз надалеч, с цел да спрем, не стигнахме толкоз надалеч, с цел да се поддадем на напрежението. Стигнахме толкоз надалеч и мисля, че можем да създадем доста в бъдеще. "

Промоутърът на Джошуа Еди Хърн пък удостовери, че има подписана алтернатива за неотложен реванш с Руис, който ще се организира във Англия през ноември или декември. Той би трябвало да изпревари всички вероятни наложителни отбрани, в това число тази за купата на IBF, за която кандидат е Кубрат Пулев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР