Ансамбълът на България за жени спечели титлата в многобоя на

...
Ансамбълът на България за жени спечели титлата в многобоя на
Коментари Харесай

Ансамбълът ни зарадва с второ злато

Ансамбълът на България за дами завоюва купата в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика пред родна аудитория в София.

Това е второ злато за страната, откакто по-рано през днешния ден Стилияна Николова стана шампионка в многобоя при дамите. Дебютантката Ева Брезалиева приключи на шеста позиция.

Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова са със общ брой от 65.200 точки. Вчера българките получиха 32.500 точки за съчетанието си с пет обръча, а през днешния ден имат 32.700 на три ленти и две топки. Тимът, воден от Весела Димитрова, Михаела Маевска и Ясена Стойнева се изкачи от трето място през вчерашния ден до първо в крайното класиране.

Българките изиграха доста мощно съчетанието си с ленти и топки през бурните аплодисметни на публиката в залата. Те се класират и за двата финала на следващия ден.

На второ място се класира Израел с 63.350 точки (31.900 и 31.450), а на трето е Франция с 63.250 точки (33.250 и 30.000).
 Бивша прелест е бременна, крие от кого
Бивша прелест е бременна, крие от кого

Солдатова чака първо дете

Световната купа в София приключва с неделя с финалите при дамите и при ансамблите, които стартират в 13.00 часа и ще продължат до към 17.30 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР