Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура

...
Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура
Коментари Харесай

Златен медал за ансамбъла в многобоя за Световната купа в Баку, сребърен за Боряна Калейн

Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова завоюва по безусловно решителен метод златния орден в многобоя на Световната купа в Баку, съобщи БГНЕС.
Нашите играха фантастично и в двете комбинация и получиха за осъществяването си с 5 топки оценка от 45.550 точки, а за съчетанието с 3 обръча и 2 чифта бухалки - 42.600, по този начин с общ общ брой от 88.150 т. напълно справедливо се окичиха със златните медали.
И в двата финала нашите девойки влизат с най-високи оценки. Среброто справедливо завоюва ансамбълът на Италия със общ брой от 84.250 т,. а бронзовите медали завоюваха представителките на Беларус, които събраха общ брой от 81.900 т.
 Пълен успех: Шест златни медала за ден - три за ансамбъла и три за Боряна Калейн Пълен успех: Шест златни медала за ден - три за ансамбъла и три за Боряна Калейн
Отборът на България по художествена гимнастика реализира безспорен триумф на международната купа в София. Момичетата на Весела Димитрова обра...
Топ осем допълват 4-то място - Азербайджан със общ брой от 81.850т, пети се класира ансамбълът на Украйна със общ брой от 77.400, шести - Узбекистан със общ брой от 76.150, седмото място зае тимът на Бразилия, които събраха общ брой от 75.100 точки и осми се класира ансамбълът на Израел със общ брой от 74.550 т.
Същевременно, Боряна Калейн завоюва сребърния орден в многобоя.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР