Ансамбълът на България по художествената гимнастика започна своята подготовка на

...
Ансамбълът на България по художествената гимнастика започна своята подготовка на
Коментари Харесай

Ансамбълът на България по художествената гимнастика започна подготовка на Белмекен

Ансамбълът на България по художествената гимнастика стартира своята подготовка на високопланинската спортна база в Белмекен под управлението на помощник-треньора Ясена Стойнева и кондиционния треньор Цветелина Кирилова, оповестяват от БФХГ.

Световните шампионки са в състав Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, Маргарита Василева, Радина Томова, Виктория Георгиева, Биляна Везирска, Елена Георгиева и Вая Драганова.

След няколко дни към лагера ще се причислят старши треньорът на тима Весела Димитрова и другият помощник-треньор Михаела Маевска.

Вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова направи своя дебют като основен арбитър на 19-о издание на интернационален шампионат по художествена гимнастика " Импала Къп " 2022 в Стара Загора, в което участваха към 600 състезателки.

Състезанието събра рекорден брой гимнастички от цялата страна, Англия, Съединени американски щати и Украйна.

В своя дебют като основен арбитър Невяна Владинова, с асистент Валя Маркова, бяха извънредно отдадени в своя надзор, с цел да се радва това съревнование на едно обективно съдийство.

" Изключително е значимо на всяко едно съревнование оценките да бъдат действителни и всяко едно дете да знае действителната си оценка за положението и формата, която има. Много умерено мина този шампионат. Надявам всички да бъдат удовлетворени от добре свършената работа. Истинско благополучие за душата и наслада за очите е да гледаш толкоз прелестни и надарени дребни грации, устремени към съвършенството и към подчинение на нови върхове. Това ми дава вяра за ярко бъдеще на художествената гимнастика ", разяснява Невяна Владинова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР