Ансамбъл КласикАрт ще закрие съвместната инициатива на Софийската филхармония и

...
Ансамбъл КласикАрт ще закрие съвместната инициатива на Софийската филхармония и
Коментари Харесай

КласикАрт закриват Романтично лято в Квадрат 500

Ансамбъл КласикАрт ще закрие взаимната самодейност на Софийската филхармония и Националната изложба " Романтично лято в Квадрат 500 ". На 7 август от 18:30 ч. в атриума на галерията камерният състав на Софийската филхармония ще направи разходка из музикалните стилове със стилна стратегия от творби на Моцарт, Големинов и Г. Стрезов. Финалът е непокътнат за " Бохемска рапсодия " на именитата група Куин.
КласикАрт е основан през 2017 година от другари, които желаят да вършат музика по най-хубавия метод. Концертите им са концептуални спектакли с музика, слово, художествено осветяване и специфичен надпис. Репертоарът на състава непрестанно се уголемява и към този момент включва министър председатели на произведения от Румен Бояджиев-син, както и творби от разнообразни столетия – от Моцарт до Марин Големинов.
Концертите в Квадрат 500 се радват на извънреден интерес от публиката, а колаборацията с Националната изложба разкри ново пространство за класическата музика. Билетите за концерта са налични на касата на зала " България " и в Ивентим. Те дават достъп до експозицията на Квадрат 500 от 17 до 18 ч.
Концертите oт лятната стратегия на Софийската филхармония са под патронажа на кмета на Столичната община госпожа Йорданка Фандъкова в границите на програмата „ Сподели музиката в Двореца Врана “ и са част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР