Анонсирана преди пет години, Atomic Heart на Mundfish изглежда като

...
Анонсирана преди пет години, Atomic Heart на Mundfish изглежда като
Коментари Харесай

Atomic Heart е готова за премиерата си

Анонсирана преди пет години, Atomic Heart на Mundfish наподобява като една в действителност специфична игра. Меките цветове, цялостната визия, потреблението на вълшебен качества от страна на основния воин, историята и още куп детайлности, предизвикаха някои да нарекат още първоначално играта „ съветския Bioshock “. Е, заглавието надали ще доближи сходен стандарт, само че до момента в който чакаме идната игра на Кен Ливайн, може да помечтаем.

Разработката на Atomic Heart беше проблематична. Месеци след анонса на играта Mundfish като че ли бяха изчезнали вдън земя, като дори се появиха спекуалции, че играта е към този момент заровена, че показаното е било машинация и какво ли не. Впоследствие обаче почнахме да научаваме повече за създаването ѝ, а в последните няколко месеца бяхме затрупани с видеоинформация от играта. И по този начин до тази седмица, когато Mundfish оповестиха, че играта е станала „ златна “, т.е. първият подготвен диск с нея е напуснал продуктовата линия. Напоследък не чуваме за игри, които излизат в точния момент, само че казусът с Atomic Heart очевидно е друг, тъй като играта придобива златен статус месец преди премиерата си – 21-ви февруари.

Atomic Heart ви хвърля в една различна действителност на Съюз на съветските социалистически републики от 60-те години на предишния век, когато технологията е напреднала изключително доста и хуманоидните роботи не са нещо извънредно, а машина и човек работят един до друг. Вие влизате в ролята на сътрудник, който е изпратен да изследва мистерията към изгубването на хората от загадка лаборатория. Изведнъж попадате в една извънредно враждебна среда, където не знаете от кого първо да се пазите.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР