Анна Кръчмарова роди трета рожба! Участничката от Мастършеф и носителка

...
Анна Кръчмарова роди трета рожба! Участничката от Мастършеф и носителка
Коментари Харесай

Анна от „Мастършеф“ роди трето дете

Анна Кръчмарова роди трета рожба! Участничката от " Мастършеф " и носителка на купата " Мисис България Европа " за 2017 година роди първа щерка - тя към този момент има двама синове. Кръсти новороденото Йоана и незабавно сподели 2 фрагмента от родилния дом.

" Днес е магически ден и дълго желан, тъй като се роди Йоана, добре пристигнала! Обичаме те, Мама и Тати. Специални благодарности на доктор Кирякова и екипа на неонатологията на болница Токуда ", разгорещено показа русокоската, която провокира възторг в готварското риалити.

През лятото Анна Стефанова се омъжи за обичания си и одобри неговата фамилия - стана Кръчмарова. За обилния празник, на който тя към този момент бе в трепетно очакване на рожбата, тя избра бяла рокля с ниско изрязан секси тил и голям шлейф. Празненството, където участваха повече от 50 души, се организира в ресторант в столичния квартал Симеоново.

" Вълнувам се доста ! Това е първа женитба за мен и за мъжа на живота ми! " , показа тогава кулинарката. Остава въпросът по какъв начин, в случай че това е първата й женитба, печели купата " Мисис България Европа 2017 " - въпреки всичко това е конкурс за омъжени дами.

Както и да е, родената в Чирпан русокоска живее в огромния град от 16-годишна. 7 месеца откакто роди второто си дете, тя стана Мисис България Европа и в европейската конкуренция в Гибралтар се класира на трето място. Точно след втората бременност и преди купата съумява да смъкна 35 кг със недопечен режим и воля. Освен че се вихри в кухнята, тя е и авторка на детска книги, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР