Анна Георгиева, по-известна у нас като Анн-Джи, лъсна в секссайт

...
Анна Георгиева, по-известна у нас като Анн-Джи, лъсна в секссайт
Коментари Харесай

Известна българска певица от близкото минало лъсна в сайт за възрастни, ето каква й е тарифата

 Анна Георгиева, по-известна у нас като Анн-Джи, лъсна в секссайт и потресе всичките си почитатели. Някогашната певица към този момент се изживява в напълно друго амплоа и към този момент е част от непрестанно популяризиращата се платформа OnlyFans, където разгласява свои еротични фотоси и видеа.

Всичко, което някогашната изпълнителка качва в уеб страницата, е налично единствено за консуматори, които са заплатили мечтаната от нея такса, с цел да могат да я видят в парещ и привлекателен тип.

В посочената информация Анн-Джи е описала спортните си достижения, като не е пропуснала да се показа и като момиче на " Плейбой " и несъмнено - певица. Тя има качени към този момент 332 изявления, а харесванията генерират брой, малко над 2000, написа " Телеграф ".

Любопитна детайлност са посочените такси - всекидневно девойките, които са част от платформата, афишират една цена. Трикратната международна шампионка по фитнес е задала четири варианти - 20 $ за месец, 54 $ за три месеца с включени 15% отстъпка, 70 $ за шест месеца с включена 40% отстъпка и 140 $ едногодишна такса с включена 45% отстъпка. Последните й изявления са напълно пресни, от септември месец.

Малко по-рано в същия уебсайт се записва и скандално известната Албена Вулева, като нейните условия бяха 10 $ за видно наличие в границите на един месец и 22 $ за три месеца.

Припомняме, че въпросната платформа е на 5 години, като потребителите й бележат двоен скок в последната година, най-много поради самотата по време на пандемията, както и поради обстоятелството, че мното хора изгубиха работата си и гледат на OnlyFans като метод да изкарат прехраната си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР