Анита Мейзер е обратно в бизнеса! Скандалната експандизчийка официално търси

...
Анита Мейзер е обратно в бизнеса! Скандалната експандизчийка официално търси
Коментари Харесай

Скандалната Анита Мейзер търси една омъжена и една неомъжена жена

 Анита Мейзер е назад в бизнеса! Скандалната експандизчийка публично търси българки, с цел да ги вкара за присъединяване в американски състезания по хубост.

" До вниманието на всички българки, заинтересувани да вземат участие! Международните състезания за омъжени дами Mrs Summit International и неомъжени девойки Miss Summit lnternational ще се проведат в Лас Вегас на 16 юли 2021 година Тъй като аз съм определена за директорка на двата състезанието, предлагам участия на две българки за двата интернационалните състезанието. Тази пандемия обърка доста неща, само че в тази конюнктура нещата ще се случат по един по-различен метод. Няма значение къде живеете по света, стига да имате право да влезете в Съединени американски щати, да имате самочувствие на победителка и сте поканени персонално от мен и притежателите на правата да участвате. Ако има доста искащи, тогава ще се обърна за помощ на избор към уважаемите ми фейсбук другари коя да бъде. Търся една омъжена дама и една неомъжена дама. Може да е разведена, с деца, единствено да не е законово с брак! Трябва да са над 18-годишна възраст ", афишира тежкарски Мейзер.

Анита е вряла и кипяла в състезанията. Именно тя ни показа през 2014 година на годишния " Мисис Свят ". Точно това й присъединяване бе необятно одумвано месеци наред и провокира националния яд и потрес, защото преобладаващото мнение бе, че тя, меко казано, не е най-лицеприятният избор да показва България на международен конкурс за хубост, написа " ".

Веднага след присъединяване си Анита жарко се отбрани и разгласи, че тъкмо тя е най-достойната ни представителка: " Съжалявам за имиджа, който съумях да позволи в по-незряла възраст, пробвайки се да загърбя сложен миг в моя живот. За моя изненада той ми направи неприятна услуга и провокира мнения, които даже не съм и предполагала, че съществуват, или най-малко не отправени към човешко създание. Дадох всичко от себе, с цел да популяризира България с положително и съумях. Не съм направила зло на никого, а ни минимум съм заслужила злостните излияния, изсипали се против мен “.

Малко по-късно се разигра нелепата покруса от авryст 2016-а, когато брачният партньор й Николай умря в дома им след задушаване в опит за късане на свински опашки, сложени му от Мейзер. Тя бе наказана за ликвидиране по несъобразителност и за предложение на рушвет на длъжностно лице, а незабавно откакто присъдата изтече, отпътува за Щатите, където в последно време е много дейна и работи в стилния бизнес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР