Ани Салич показа, че възрастта няма значение. Любимото лице от

...
Ани Салич показа, че възрастта няма значение. Любимото лице от
Коментари Харесай

Не е за вярване какво реши да направи Ани Салич след толкова години!

Ани Салич сподели, че възрастта няма значение. Любимото лице от екрана на Нова телевизия е решила да учи висше. Специалността, която обаче е избрала, несъмнено би сюрпризирала всеки.

Източници на „ ШОУ ” разкриха, че Салич постоянно се размотава из коридорите на Военната академия  “Георги Раковски ” в столицата, а от време на време посещава и занятия на разнообразни професори. Причината е, че журналистката е записала магистърска стратегия в образователното заведение, написа Блиц.

След къса информация, наш кореспондент откри името на новинарката в компетентност „ Сигурност и противопоставяне на радикализацията и тероризма ”. Въпреки че Салич не се хвали с новото си начинание, тя към този момент сполучливо е приключила първия учебен срок, а сега се готви да стори същото и с втория.

За нея се знае, че е следвала „ Научна информация ” в друго висше образователно заведение в столицата. Веднага по-късно е почнала да се занимава с преводачество, а малко по-късно започва звездният й път в малкия екран.

Популярността си Салич дължи на bTV, където дълги години всеки ден съобщаваше новините един до друг с Юксел Кадриев. Към момента Ани се подвизава в Нова телевизия, където е едно от водещите лица на медията. Неин екранен сътрудник е Николай Дойнов. Дуото пък е взело драговолно просветителната идея. Самата Салич персонално се занимава с самодейността „ Мисия обучение ” на медията.

Явно 49-годишната журналистка е решила да се потопи изцяло в духа на акцията и тъкмо в стила на мотото „ Човек се учи, до момента в който е жив ”, е подхванала огромната крачка – завършването на магистър. Интересувайки се от последните тематики, залегнали в всекидневието на всеки европеец – а точно емигрантския поток и множеството атентати, Салич е решила да специализира точно това. Дали се готви за сътрудник на медията в друга страна при вероятно нападение или просто се увлича от настоящата тематика, не знаем, само че е мъчно да не отбележим, че дава страховит образец на двете си деца.

Ани не обича да приказва за персоналния си живот и още преди 4 години, когато се появиха упоритите клюки за развода с бащата на децата й, тя резервира безмълвие, без да влиза в разнообразни провокации. Дали дефинитивно са подписани документите за разлъка не е ясно, само че водещата не стопира да се развива и да печели благосклонностите на феновете, занимавайки се с общественозначими тематики.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР