Ани и Виктор бяха изместени от мястото си на водещи

...
Ани и Виктор бяха изместени от мястото си на водещи
Коментари Харесай

Фурор в ефира на Нова тв! Ани и Виктор аут от "Здравей, България", ето кой седна на столовете им!

Ани и Виктор бяха изместени от мястото си на водещи на " Здравей, България " от Мони и Мария. Ани и Виктор отстъпиха комфортните си кресла на двама малчугани по случай празника - 1 юни. Всички бяха облечени еднообразно - Ани и Мария в жълти рокли, а Мони и Виктор с черни костюми. Симеон играе футбол и обича лакомства. Той е втори клас, само че не се интересува доста от вести. Момчето стана известно порай сериала " Ние, нашите и вашите ", където играе най-малкият член от паметното семейство Иванови.

Мария пък е малко по-голямо. Тя приключва четвърти клас и към този момент е част от вокалната група " Бон-бон ".

Малчуганите подариха на Ани и Виктор подарък - рисунка, на която са те четиримата, еднообразно облечени, а от горната страна написа " Здравей, България ". Ани бе доста трогната от жеста и постави голяма 24-каратова усмивка при типа на дара, поднесен от Мария. Виктор пък даде обещание, че дарове ще има и за малчуганите, само че те ще ги получат в края на предаването.

Децата от рано заран започнаха да сричат сладко сигналите написани до малкия екран. Първа бе Мария, тъй като Мони реши джентълменски да й отстъпи правото да изчете първата вест.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР