Англо-германският туроператор TUI ще затвори 166 офиси в централни градски

...
Англо-германският туроператор TUI ще затвори 166 офиси в централни градски
Коментари Харесай

Туроператорът TUI затваря 1/3 от всичките си офиси във Великобритания и Ирландия

Англо-германският туроператор TUI ще затвори 166 офиси в централни градски елементи във Англия и Ирландия и ще редуцира над 900 души, разгласи Би Би Си. Това са близо 1/3 от всички офиси, които компанията има в тези две страни.

Решението е взето поради смяната в навиците на потребителите, които доста по-често избират да употребяват онлайн каналите за връзка и резервация на ваканциите си и прогностичен разбор на бъдещето ползване в бранша. „ Около 70% от резервациите се вършат към този момент напълно онлайн “, оповестяват от компанията.

„ Искаме да сме в най-хубавата допустима позиция да предложим чудесно потребителско обслужване и ще продължим да слагаме желанията на клиентите преди всичко “, разяснява Андрю Флинтхъм, ръководещ шеф на компанията за Англия и Ирландия.

Още през май компанията разгласи, че възнамерява да редуцира 8000 от своите към 17500 чиновници по целия свят в блян да редуцира разноските си на 30%. Ефектите от световната пандемия от ковид обаче форсират нуждата от промени.

Един от най-големите туроператори Thomas Cook s 21 000 чиновници и 600 000 клиенти по целия свят банкрутира предишното лято. Сред аргументите за банкрута на сдружението бяха и забавените промени и метода на подписване на покупко-продажбите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР