Английското подразделение на Suzuki Motorcycles обяви, че компанията предлага нов

...
Английското подразделение на Suzuki Motorcycles обяви, че компанията предлага нов
Коментари Харесай

Suzuki Hayabusa с нов ауспух от Akrapovic

Английското поделение на Suzuki Motorcycles разгласи, че компанията предлага нов спомагателен пакет на експерта в региона на изпускателните системи Akrapovic за новата Hayabusa.

Новият Performance пакет идва на цена от 2599 британски лири, като главен акцент в него е нов титаниев шумозаглушител с карбонови предпазители. Той дава обещание преимущество от 4 кг в съпоставяне със заводското осъществяване, нарастване в оптималната мощ от съвсем 3 конски сили и несъмнено смяна в аудио профила на мотора.

В пакета са включени също по този начин и алуминиеви лостчета за спирачната система и съединителя, тематично осъществяване на седалката и подложката на резервоара.

В общоприетото си осъществяване, моторът на новото дава обещание оптималната мощ от 140 кВт или 190 конски сили, както и оптимален въртящ миг от 150 Нм. Новата генерация на мотоциклета е оборудвана и с адаптивна система S.I.R.S. с SDMS-α за избор сред пет режима на надзор на мотора, както и с ограничител на скоростта Active Speed Limiter.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР