Английското подразделение на SsangYong обяви, че моделът Musso е бил избран

...
Английското подразделение на SsangYong
обяви, че моделът Musso е бил избран
Коментари Харесай

SsangYong Musso e Най-добър пикап на годината на DieselCar за трета поредна година

Английското поделение на SsangYong обяви, че моделът Musso е бил определен за Най-добър пикап на годината списанието DieselCar за трета поредна година.

От SsangYong разясняват, че признанието за 2021 година за Musso от страна на DieselCar идва след отличията Best Payload на WhatCar? Magazine и “Best Value ” и “Best Individual Model ” на списанието 4x4.

"Musso е извънредно кадърен пикап, с възможност за изтегляне на до 3500 килограма и впечатляващо товарно пространство ", коментират от журито на DieselCar. "Не само това, само че той коства даже под 27 000 лири в базовата си версия EX и идва със седемгодишна/150 000 благи гаранция. Конфигурираното ощачване и 2.2-литровия тубродизелов мотор със 178 конски сили го вършат елементарен за ръководство и може да се регистрира с разход от под 8 литра на 100 километра при дълги карания. Хитри решения, като известяването за опасност при придвижване обратно понижават напрежението при управлението на пикап в града, докато трите задни седалки и източникът на електрическа сила в товарното отделение също са от огромна помощ ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР