Английското подразделение на smart обяви, че световната премиера на изцяло

...
Английското подразделение на smart обяви, че световната премиера на изцяло
Коментари Харесай

smart #1 с премиера на 7 април

Английското поделение на smart разгласи, че международната премиера на напълно новия електрически модел #1 на марката ще се състои на 7 април.

"Това е в действителност трогателен миг за марката smart ", разяснява Дейвид Броуни, изпълнителен шеф на smart Англия. "Предстоящото показване на smart #1 е основен миг в еволюцията на марката, отразява нашата история в нововъведенията, изключителния дизайн и ефикасното потребление на пространството ".

В края на февруари, от марката smart, която е венчър на Geely Automobile и Mercedes-Benz, оповестиха, че с прототипи на #1 са били извършени проби в извънредно , включително на -40 градуса, както и в аеродинамичен тунел, по време на които интегрираните акумулатори, както и "криещите " се в купето дръжки на вратите, са запазили изцяло своята функционалност.

Освен на един 100% електромобил, бъдещите притежатели на smart #1, който ще бъде стартиран на пазара през тази година, ще могат да разчитат и на подобен, който е непрестанно обвързван и с добавени функционалности посредством особено приложение за мобилен телефон.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР