Английското издание анонсира любопитни нови подробности за изцяло електрическата версия

...
Английското издание анонсира любопитни нови подробности за изцяло електрическата версия
Коментари Харесай

100% електрическото Peugeot e-308 с до 400 километра автономност

Английското издание анонсира любопитни нови детайлности за напълно електрическата версия на новото потомство Peugeot 308- e-308, което ще бъде стартирано на пазара през идната година.

Според информацията, Peugeot e-308 ще бъде налично във версии хечбек и комби (SW), и ще бъде оборудвано с по-голяма батерия и по-мощен електрически мотор от при e-208.

Интегрираният на борда на e-308 батериен модул (400V) ще бъде с приложим потенциал от 50 kWh, а електромоторът ще бъде с мощ от 154 конски сили.

От AutoCar анонсират също по този начин, че въпреки и единствено с 4 kWh по-голям потенциал спрямо e-208, с помощта на новата си химия, батерията на електрическото Peugeot 308 ще предложи консумация на сила от единствено 12.4 kWh на 100 километра, равняваща се свободен пробег от до 400 километра. Презареждането ще бъде допустимо и на бързи съоръжения с потенциал от до 100 kW.

"Ако погледнем към портфолиото, с което разполагаме все още, зареждаемият хибрид образува над 20% от поръчките и чакаме електрическата версия да доближи най-малко същото равнище ", разясняват от Peugeot във връзка с упованията си за e-308.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР